Disco disco

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mwq-T2CrJRU[/youtube]

Lördagskvällen spenderades först med Ölandsföräldrarna. De bjöd på exemplariska grillspett och en massa skratt. Och när vi är här på ön och ska någonstans där alkohol kan tänkas drickas till maten så cyklar vi. Och det är så rackarns härligt. Extra roligt är det när vi kommer till det bästa utestället, Kalk, och hänger in en ficklampa i garderoben. Och det är förstås för att vi inte har några lysen på cyklarna men gärna vill hitta hem sen på natten.

Och givetvis vet jag att man måste ha lyse på cykeln, men då vi är på landet och den största sträckan som vi färdas på är genom en kohage så bortser jag från den regeln och ser det hela som en utmaning att inte köra på en ko tack vare min ficklampa. Charmen med just dessa utekvällar är att vi cyklar i skogen, genom kohagen och över ängar. Man tar sin gamla herrcykel, stänger munnen för att inte svälja diverse flygfän och trampar in till byn och dansgolvet.

Igår var sista kvällen med mannen, han är hemma i Örebro nu och det är bara jag och katten kvar. Därför slog vi på stort och spenderade kvällen på bästa sätt. Jag fick dessutom dansa galet natten lång. Visserligen tittade Jocke bara på, men tjejen i den lilla svarta och aerobicsskor dansade som bara den så det vara bara att stuffa med. Sen att det bara var hon och jag som dansade till ovanstående sommardänga är en annan femma. Men jag gillar den och säger, när jag kom till Spanien och såg dem festa tänkte jag…

Kommentera