Direktör Sängbord

Vi har länge tittat efter sängbord, men inte hittat några som vi gillat helt och hållet. Så idag verkställde jag en idé som jag har haft ett tag. Nämligen att jag skulle göra sängbord av gamla portföljer. Jag åkte till Bra & Begagnat och tömde hyllan på avdankade direktörsportföljer. En hel kundvagn blev full. Och mitt sängbord kostade endast 350 kronor. Det tycker jag är bra.

Spännande att fundera på vem som har burit omkring på sina viktiga eller oviktiga papper i dessa portföljer, vissa med koder och andra med extra många fack. Nu är portföljerna uppradade och liknar en gammal stereo, påminner mig om den tiden då jag kunde kalla mig DJ. Alltså på högstadiediscona. Då var jag minsann DJ, och den där förstärkaren som alla sladdar skulle in i, just den påminner mitt sängbord om nu. För det är bara mitt. Det fanns inte tillräckligt många portföljer för att J skulle få ett. Men han ska få ett sen, för han gillade det.

J fick en grön gubbe istället, med ett loveletter på ryggen. Han bor hos oss nu, den gröna sköna gubben, för Pricken bor ju i skolan eller alltså på mitt jobb. Jag sydde med andra ord ihop en bredbent kärleksfull grön filur till min love. Jag har till och med sytt in en lapp, så det ska se lite proffsigt ut, på lappen står det givetvis Deermountain. Så är det med det.

Förresten, om jag skulle sälja sängborden skulle de heta Direktör Sängbord, bara så ni vet.

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Men halli hallå, hur säg mig hur kunde jag missa dendär Direktören när jag ju t.o.m sov strax intill? Och som jag undrar om det går att lägga saker i? Fint är det Eve. Bra!

    Den 15 september 2010 kl. 14:22

Kommentera