Detox med julmust…?

Jag är vansinnigt nyfiken på att göra en detoxkur. Nyfiken på om jag skulle klara av det och se vad som skulle hända med min kropp. Jag måste bara få min hjärna att gå med på det, för den tycker bäst om julmust, Ben & Jerry’s och mörk choklad. Och det tycks inte fungera. För om jag kommer överens med min hjärna och främst med min man så borde det finnas hopp. Kruxet är ju att jag blir så förbannat otålig och otrevlig när jag är sådär olidligt hungrig (det är o:et i poffet som gör det).

Jag skulle kunna gå in för det helhjärtat, men tappa tålamodet istället för slaggprodukter efter några dagar. Men om jag tänker efter och ”bara” skulle testa i en si så där 10 dagar så känns det ju inte så långt. Inte om jag tänker hur många andra dagar det finns efter de 10 där jag får bestämma att jag kan äta lite vad som igen.

Alltså bestämma, jag bestämmer ju hela tiden, men ni är nog med på vad jag menar. Jag tror att resultatet och känslan om jag lyckas skulle vara grym, vad tror ni och har någon av er testat någon detoxkur? Det kanske rent av finns en med julmust?

Kommentarer

 • Cam säger:

  Jag är också kalassugen på att testa och tror också att det är en finfin känsla efterråt, men inte a walk in the park på vägen dit. Jag fastade en gång, det var ingen succé alls men misstänker att jag inte var tillräckligt motiverad/påläst. En donna här på mitt jobb detoxar 1 gång om året och är just klar, det går galant för henne och hon mår prima efterråt! Give It a try E!

  Den 18 oktober 2011 kl. 11:32
 • Eva säger:

  Vilken teknik eller taktik körde din kollega med?

  Den 18 oktober 2011 kl. 21:43
 • Camilla säger:

  Hon köpte ett detoxkit. Finn säkert t ex på hälsokosten. Tror att det var ett tvåveckorskit.

  Den 18 oktober 2011 kl. 22:58

Kommentera