Detaljfokus

För en vecka sen hade jag ett affärsmöte med två färgstarka kvinnor. Anna och Anna. Bra med samma namn, då kan man liksom aldrig säga fel. Hur som helst så har de nyligen startat ett företag och ville ha mig som samarbetspartner. Intressant. Mycket intressant.

På mötet fick de presentera sin affärsidé och jag fick visa min portfolio. De inreder det redan inredda rummet med detaljer för att skapa en trivsammare arbetsmiljö. Och för att piffa till det lite extra, kanske något företag vill ha en tjusig tavla i sitt konferensrum eller hjälp med att utforma en logga. Där kommer jag in i bilden. Givetvis tackade jag ja som samarbetspartner och blev fylld av skaparglädje. Något som verkligen är på sin plats.

Eller så var det bara så att jag blev kolossalt mätt av den goda blåbärsmuffinsen som de bjöd på. Anyway, så hoppas jag att det här kan leda till något bra för Deermountain Design. De gav mig en energikick utöver det vanliga och nu ser jag ivrigt framemot uppdrag.

Kolla in deras hemsida här. Och är det så att din arbetsplats är ett färglöst tillhåll för arbete, men skulle behöva lite mer färg och fason för en kreativare miljö, tveka inte en sekund med att höra av dig till detaljfokus.

 

Kommentera