Detaljer

Jag har en känsla för detaljer. Jag gillar detaljer. I vårat hem finns många saker att titta på. Jag tycker ju såklart att det är bra med saker. Gärna små saker som dyker upp antingen för sig själv eller i samlad trupp. Gärna med matchande färger. Saker som man kanske inte ser på en gång men som man upptäcker lite senare. Lite som med mina tavlor. I hallen finns det t.ex. en världskarta i taket, ett svärd i paraplystället och en keramikfigur under hallbordet.

Två av mina senaste prylar fick bli kompisar idag. Förra veckan lämnade jag plasma, det där vita i blodet, bra för att hjälpa andra och så. Då i alla fall valde jag en fin burk som belöning för att sjuksköterskan stuckit mig i armen och dessutom tömt mig på 5 dl plasma. I burkens lock står det, den som spar han har. Jag är ganska dålig på att spara på sånt som går att äta, så därför tyckte jag att det var en lämplig burk för mina visitkort. Mina som i dem som jag har fått nu när jag är inne i det här med nätverk och företagande.

Bredvid burken står en stor skål. Om man nu kan kalla det för skål. Jag köpte den dock inte för det ändamålet, men innan jag har omvandlat den till en finurlig hallampa så får den agera skål. Dagen till ära hade jag även köpt lite rosor för att förgylla kontoret. Är det inte fint så säg?

För den som är uppmärksam och har koll på Anna Ileby, så ser man en av hennes fantastiska teckningar på bilden längst till höger. Kolla hennes förtjusande blogg så känner ni igen bilden, den som är bredvid Roy Lichtenstien.

Kommentera