Det svarta hålet

Yes asså!

När jag kom hem från jobbet var bänkskivan på plats. Diskhon sitter perfekt centrerat över skåpet och det är bara det svarta hålet som eker tomt. Mitt huvud är nämligen fullt av tankar och idéer. Jag är som bekant ivrig som få och önskar att endast min tankekraft och iver kunde göra klart köket på ett knyck.

Jag förflyttar mig mellan rum, fantasier och miljöer. Men tiden räcker inte riktigt till och huvudet är som IKEA en lönehelg, fullt av olika åsikter om hur vi ska ha det hemma. Den ena tanken vill skoja till det lite med kakel i hörnet och den andra tanken vill bara ha det vitt där. Den lite mer skojiga vill även lura till det över köksbordet med någon slags lampupphängningsanordning för fler lampor medan den mer neutrala vill sätta upp endast en lampa.  Den luriga vill göra någon fräsig väggmålning i syrummet och den neutrala vill bara låta det vara gult…

Hur som helst. I morgon ska det vita kaklet sättas och innan helgen bör det vara en elektriker på plats, annars blir middagen till Valborg grillad korv vid majbrasan. Inte illa. Men inte riktigt som jag tänkt mig. Och det där med kastrullerna, tack för era kommentarer. Nu ska jag som sagt packa upp alla kastruller och pannor och grytor och se ifall de är lämpade för månggifte med en magnet, för det är tydligen då maten blir som bäst.

Nu och nu. Inom en snar framtid, först ska jag sova och längta till imorgon, för då ska jag hämta ut ett fynd från blocket, kan ni gissa vad det är?

Kommentera