Det rosa skenet

Äsch. Jag höll mig till mina säkra kort, som ni ser. Inget porträttfotografi idag inte. Dessutom skulle jag sett ut som ett mähä, blev heltokigt med sömnen inatt, somnade på golvet bredvid Franks säng och vaknade för att det var lite hårt. En extrasäng kanske inte vore så dumt. Haha.

För att pigga till mig träffade jag bästa Lena och sen gick vi för att fånga solen innan den återigen gömde sig bakom de gråa molnen. Och nog lyckades vi allt. Hela himlen var alldels rosaröd. Magi när den är som bäst. Det är verkligen så vackert att man får dåndimpen. Det regnade lite lätt, så på ena sidan hade vi soluppgången och på andra sidan en regnbåge. Fingrarna blev som vanligt till pinnglass, men allt för konsten, ni vet.

Nu däremot hoppas jag att Frank är lite trött så att jag också kan få slumra till lite på soffan, det vore nämligen inte så dumt. Hoppas att ni har en skön torsdag trots regn och gråa toner, men i morse, då var det minsann vackert såininorden!

Kram so long!

Kommentera