Det här med motion…

20120509-231915.jpg20120509-231954.jpg20120509-232003.jpg20120509-232015.jpg20120509-232522.jpg
Är helt förtjust i min nya app – Frametastic 

Jag har börjat med en ny grej. Eller börjat och börjat. Jag har kunnat gå sen innan jag fyllde ett år, men nu tänkte jag att jag skulle ta morgonpromenader i min Astrid Lindgrens värld.

Alltså innan jag går till jobbet. Jag började med det i måndags. Vackert så att jag fick tårar i ögonen. Imorse regnande det så inåthelvete att fönsterblecken fick bucklor. Med detta faktum och att mina regnkläder var kvar på jobbet, så hoppade jag sonika över veckans tredje morgonmotion. Så hittills har jag bara motionerat två gånger på mornarna. Vilken skräll.

Men en promenad på en halvtimme i morgonsol och med fågelkvitter kombinerat med disco, det är ta mig tusan en bra start på dagen!

Sen går jag en sväng på min rast, som ni vet. Bra skit. Och så nu när hemmet börjar kännas som hemma har jag även tagit mig tid till att träna efter jobbet. Och det är allt eller inget som gäller på den fronten. Är det träning så är det. I går sprang jag och mina köttklubbor till ben en runda med bästa Stina. Trodde att imitationen av Anja Perssons lår skulle ta knäcken på mig, men jag höll ut i 5, 4 km. Tack Stina för det!

Därav en skral uppdatering. Men jag har fått nya beställningar på teckningar och sovrummet kommer snart få sängbord, lampan till köksbordet är snart klar och syrummet ska snart inredas. Så om ni undrar vad jag pysslar med är det mest motion, mat, sömn, och så igår en snabbvisit hos bästa fotografen Karin Foberg (innan jag rastade köttklubborna).  Kolla in hennes Plazablogg här.

Nu ska jag motionera mig till sängen. Sov gott.

Kommentera