Det här är okej…

RävgångenIMG_7910IMG_7960IMG_7947SolaIMG_7920IMG_7935FärgsprakandeRosaIMG_7944

Det där med att Örebro välkomnade oss med regn och vindar som påminde oss om att vi går mot höst när vi kom hem, det gör inget. Så länge morgonpromenaderna kantas av vindstilla sjö och strålande sol, syrsor som går på högvarv och gäss som flyttar hit och dit, då gör det inte särkilt mycket att himlen öppnar sig fram på eftermiddagen och ger växterna näring. Det är okej för mig. Framför allt med tanke på att det är varma mornar och fantastisk omgivning.

Och idag var jag inte särskilt rask när promenaden dokumenterades genom linsen, men ack så rogivande att störa en and i morgonrutinerna, tjuvkika på skogsödlorna som solar sig på en slängd kartong, fascineras av humlorna och fånga diverse fina flygfän i jakten på något gott.

Men nu ska jag fånga dagen. Ha. På bästa sätt dessutom. Pappa Pohlman och jag ska förbereda för helgens loppis, då letar nämligen var och vartannat hushåll fram sina pryttlar, radar upp de på bord och sen är det fritt fram för mer eller mindre skumraskaffärer. Mer om det, men på lördag kl 10-15 är det storloppis i Rynninge. Bara så ni vet.
Välkomna vetja.

Kommentera