Det där garaget

Vad fasen, Frank har ju haft namnsdag idag och jag hade ingen aning om det förrän min bror skickade ett mess och grattade. Känns som om jag kunde tagit några fler kanelbullar då för att fira båda ordentligt. Jaja. Det får bli nästa år om nu Frank och kanelbullarna kommer hålla ihop för all framtid, vet ni det?

Men garaget var det ja. Som ni ser har det hänt en del sen senaste inlägget. De återvunna tegelpannorna har lagts på, vindskivorna har sågats av, plåtslagaren har fixat hängränna och tratt, panelen är sågad nertill och fönstren har kommit till rätta och dessutom fått fönsterfoder.

Men de där fönstren tror jag banne mig att det har gått troll i. Precis när jag ansåg mig klar och började skruva tillbaka beslagen insåg jag att jag hade målat den röda färgen på insidan av karmen och vitt på utsidan. Gör om gör rätt. Fönsterkarmen fick bli röd runt om. Sen när vi skulle sätta dit dem visade det sig att hålen för fönstren var tio centimeter för små. Svordom och sågning på det. Gör om gör rätt.

Men nu sitter de på plats och under helgen ska porten monteras och sen är det till att spika lockläkt för glatta livet innan vi börjar isolera insidan, dra el och göra resten. Sen. Sen är det fest. Men först ska jag ta upp potatis. Och sova, fast i omvänd ordning.

God natt.

Kommentera