Det där badrummet…

Handdukar från HM. Spegelskåp från Svedbergs. Matta från Pappelina. Skötbädd från Färg & Form.
Det andra från Lagerhaus.

Jag som så många andra följer bloggen Trendenser och nu när jag tittade in så såg jag hennes klipp om badrum, vilket passar alldeles ypperligt då det är det vi pysslar med här hemma nu.

Bänkskåpen från IKEA är på plats, lådorna ska sättas dit och vi har varit och tittat på en bänkskiva. Vi valde som sagt att bygga en bänk av diskbänksskåp från IKEA, men bänkskivan kommer vi förmodligen beställa från Hedins bygg, samma ställe som vi beställde köket på. Om ni nu kuckilurade på det.

Eftersom det sitter ett element bakom skåpen samt ett fönster på den väggen kommer det bli en djup skiva, på ca 80 cm, (ja vi ska göra hål i skivan för att värmen ska komma ut). Med andra ord kommer det lilla knytet inte rulla av skötbordet till en början. Skivan kommer att bli i laminat, svart och högblank för att matcha med handfatet.

Igår var jag dessutom på kundkväll på Jakobssons möbler och utnyttjade rabatten på 20 procent på en vit Stringhylla av märket pocket. Hur många Stringhyllor kan man ha tänker ni då, jag säger hur många som helst, nästan. Vi har fem so far. Så den ska sitta till vänster om fönstret över skötbordet, vad tror ni om det?

Sen önskar jag ju mig en spegel ovanför handfatet, det känns ändå som en bra grej att ha. Även om jag sminkar mig väldigt sällan så är det ju bra att ha lite koll på buskiga ögonbryn och ovälkomna tonårsfinnar. Som det är nu speglar jag mig i handdukstorken, fast då måste jag typ ha ett öga stängt för att kunna fokusera på den lilla ytan att spegla mig i. Ha.

Jag gillar Svedbergs nya kollektion med retrokänsla, vad sägs om ovanstående? Det runda tycker jag känns som en keeper. Frågan är bara vilken belysning som ska samsas med den?

Sen kör vi all in på orange, rött och så. Kanske att jag kan visa några bilder på processen senare i helgen…

Kommentera