Det börjar närma sig…

Japp. Det börjar närma sig. Jag håller på och boar inför min nästa parhäst. Idag har jag nämligen spenderat en timme i en Teliabutik. Varje gång jag besöker Telia så undrar jag varför jag utsätter mig för den där väntan. Personalen är för visso trevlig men det tar så rackarns lång tid allting. Trots att vi var där precis när butiken öppnade så blev det min tur efter 25 minuter och då fick jag upplysningen om att jag fick komma tillbaka om 35 minuter då kölistan för att boka en ny iPhony släpptes.

Nåväl. Jag slapp sova i tält utomhus och jag kommer förmodligen ha en ny smartphone redan på fredag. Yes asså. Och det här med Telia. Jag är ju en nöjd kund, annars hade jag gått in till Telenor precis bredvid som inte hade en endaste kund och sluppit väntetiden.

Förresten så slutar jag inte förvånas över Steve Jobs arbete. Jag var orolig för att alla mina appar hade gått förlorade i samma stund som min häst somnande in, men nej, bara att klicka in på iTunes och ladda hem dem igen utan kostnad. Lovely!

Kommentera