Det börjar närma sig…

Inspiration från Hemnet .

Nu är det fasen ganska nära till flytt. Till knarrande trägolv, till ett nytt kök med ännu så länge oklara kakelplattor, till murstockar med avsaknaden av kakelugnar och till ett vardagsrum med burspråk.

Burspråk. Roligt ord, är det där orden sitter i bur? Ha. Det är ju mode med fågelburar, gärna vita, ni vet, shabby chic. Kanske skulle ha en fågelbur där fullproppad med bokstäver. Snacka om DIY burspråk. Fiffigt.

Annars så funderar jag på dessa knarrande trägolv. Det är parkett på de flesta men under finns tydligen ett gammalt trägolv, som nyfiken i en strut, dvs jag, gärna vill ta en närmare titt på. Och svarta golv är tjusigt.

Pappa Pohlman tror säkert att det blir mörkt som i en säck, men så behöver det nog inte bli. Jag säger att den som lever får se. Och nu tänker pappa, tjaa, innan du har kommit in i huset har du väl hunnit ändra dig hundra gånger.

Och det är mycket möjligt. Men det är också det som är lite av tjusningen av att ha en widescreen i huvudet och ett inredningstänk utöver det vanliga. Och att glutta på Hemnet till dess att ögonen blir fyrkantiga…

Kommentarer

  • Cam säger:

    Det är språket som talas i buren. Alltså av fåglarna, eller kaninerna. Eventuellt också marsvinen.

    Den 10 februari 2012 kl. 09:21

Kommentera