Det blir såhär…

Det blir såhär att jag sitter här. Med utsträckta ben under skrivbordet. Fläkten är av någon anledning alltid på. Fläkten på toaletten som såhär på kvällen när allting är så tyst låter som ett flygplan som snart ska lyfta.

Det blir såhär för att jag läser andra bloggar för att få inspiration, motivation. Läser nyheterna för att ta del av världen och vara delaktig i framtida diskussioner. Det blir såhär för att jag sällan tittar på tv.

Det blir såhär för att jag ibland är en nattuggla eller i alla fall en kvällspigg sparv.

Det blir såhär för att jag tömmer tankarna på kvällen, fyller på med nya omedvetna under natten och vaknar med nya upplägg och idéer.

Tömmer, sorterar, analyserar, funderar. Somnar. Nu blir det såhär att jag kryper ner i den nybäddade sängen bredvid min blivande och drömmer sött.

Please do not disturb!
God natt mina vänner, vi ses imorgon!

 

Kommentera