Det blev en Babybjörn

Det blev inte mycket med den här helgen. Om vi säger så. Lådorna går inte att få i linje. Det är ett faktum. Men jag får väl titta åt ett annat håll när jag ska dra ut dem. Några vimplar har jag inte sytt heller.

Men eftersom pappa Pohlman har det mesta och lite till så hade ju han ett gäng sjöfartsvimplar på vinden. Med andra ord behöver jag inte sy några. Men jag tror inte det där marina temat passar sig i barnrummet, däremot kanske det kan bli kul i badrummet. Så jag ska nog sy så småningom i alla fall.

Men för att toppa en förkyld helg och rastlös själ avslutar jag veckan med en tröstshopping i form av att klicka hem en Babybjörn från Campadre. Har hört att det är en bra grej att bära barnet nära sig. Erfarenheter av en bärsele någon?

Som ni förstår valde jag den som var mest retro och i manchester. Om ni också är i behov av en Babybjörn, eller tro er vara i behov av en eller två, så tycker jag att ni ska passa på nu när Campadre har kampanj, den avslutas den 23:e klockan 8.00.

Så vi kan säga att det blev en Babybjörn av den här helgen…

Kommentarer

 • Ullis säger:

  Vi hade en sådan babybjörn till Cornelia och den var hur bra som helst! Hade nog inte överlevt utan den, speciellt eftersom hon absolut inte tyckte om att ligga i vagnen.

  Den 21 oktober 2012 kl. 22:42
 • Anna-Eva säger:

  Babybjörns bärselar är suveräna, bra köp! Du kommer behöva den ännu mer när du får lillebror/syster till F 🙂 /AE

  Den 21 oktober 2012 kl. 22:45
 • Emilie säger:

  Snyggaste babybjörnen! Har en likadan själv. 😉 Den är superskön för axlar och rygg. Värd varenda krona. Bäst när man går på trånga loppisar, när ungen tröttnar på vagnen, om ungen bara måste bli buren samtidigt som maten bör lagas. Toktoppen helt enkelt.

  Den 22 oktober 2012 kl. 07:50
 • ina säger:

  hade också babybjörn, var supernöjd… tills jag fick låna en ergobaby. MY GOD vilken skillnad! babybjörnen är jättebra för de minsta men när de börjar väga upp mot 8-10 kilo så finns det inget som slår egobabyn. jag bar kerstin hela dagar på magen när vi var i hongkong utan att ens bli trött i ryggen. men man vet ju inte om ungen kommer bli en sån som vill sitta i sele och ergon är rätt dyr. men nåt att ha i tanken om ni nu skulle få en liten vagnsvägrare kanske?

  Den 22 oktober 2012 kl. 11:53
 • Eva säger:

  Tack för era kommentarer!

  Ina, jag beställde en för större barn oxå men ville inte skriva det då det skulle verka lite överdrivet 😉
  Men eftersom det var rabatt på rabatt så kan man säga att jag fick ovanstående på köpet när jag beställde en ”comfort carrier”, så får vi se hur bra det här kommer bli 😉

  Den 22 oktober 2012 kl. 14:41

Kommentera