Det bästa luciatåget

För 3 år sedan så hade Elle, Emma och jag luciatåg. De tre E:na fick för sig att lussa. Helt galet, men sanslöst kul. Vi övade på sånger och bestämde vem som skulle vara vad. Emma fick bli lucia för att hon hade så långt fint ljust hår. Elle var en klockren tärna och jag fick bli tomtemor. Från början skulle vi lussa för Vanheden och hans kompanjon i källaren där jag bodde på Öster. I grottan. Men Vanheden blev sjuk och grottan var stängd för lussefirande. För att ändå få till ett gigg packade vi in tåget och den turkosa ukulelen i bilen och begav oss till NCCs baracker vid Marieberg Galleria. Innan avfarten på motorvägen så blev jag bajsnödigt nervös, men det var bara att gilla läget, putta fram lucian i dörrhålet och sjunga. Jag kommer inte ihåg hur många låtar vi sjöng, men det var väldigt roligt att vi gjorde det. Och säkert konstigt för byggarna, att det helt plötsligt kom ett luciatåg bestående av tre hyfsat vuxna damer, inga lågstadielever där inte.  Så jag delar med mig av detta minne och trots att luciadagen snart är slut, så tycker jag att det är på sin plats. Om ni undrar varför jag ser lite konstig ut så är det för att jag hade tejp i ansiktet, för att jag en månad innan hade ramlat. Det är en annan historia.

Kommentarer

 • Emma säger:

  Underbara Eva! Jag saknar det här. Sånt här tok som vi höll på med. =) LOVE

  Den 13 december 2010 kl. 23:21
 • Elle säger:

  Shit pommes!
  Vilket luciatåg. Måste vara det bästa genom tiderna.
  KRAM!

  Den 14 december 2010 kl. 12:53

Kommentera