Det är ju en kalasdag!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hmr2LYZUkxU&list=UU3yghVLg6u-JOgs-qOam43Q&index=7&feature=plcp[/youtube]

Precis nu när jag skulle släcka ner hjärnkontoret för idag slog det mig att det är födelsedag idag. Bloggen och hemsidan och hela Deermountain Design fyller ju för tusan 2 år idag. Grattis som bara den.  Det firar vi med en favorit i repris. Eva goes Veronica Maggio. Swing it people!

Och nej, det var inte precis 40 stycken som gillade min sida på facebook, men det var några och jag är lika glad för det. Fast jag tror ändå att vi skulle kunna bli några fler, eller? Kanske en tävling skulle locka?

Och om jag tittar på statistiken för bloggen och hemsidan så börjar det likna en mindre bergskedja i stigning och inte bara de blå bergen i Bergslagen. Jag är väldigt glad att ni är så många som följer mig i min vardag bland kreativitet, frusna fotografier, idolbilder, husplanering och andra funderingar och filosoferingar. Har ni kanske några särskilda önskemål på inlägg?

Jag går i alla fall och lägger mig med ett leende på läpparna och sover på saken gällande tävling, det kanske inte vore så dumt…

Kommentarer

  • Cam säger:

    Då ber jag att få gratulera!

    Den 30 januari 2012 kl. 13:38
  • Eva säger:

    Tack så hjärtligt!

    Den 30 januari 2012 kl. 15:36

Kommentera