Det är ett faktum

För ett ögonblick hade jag uppenbarligen glömt bort vad tålamodskrävande det är att få lådorna i rätt linje när jag ska bygga ihop IKEA skåp. För nu har jag försökt igen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Var du på bristningsgränsen redan innan men blev lurad av exempelvis Martin Timell för att det ser så jävla enkelt ut att bygga allt i hela världen, själv, så avstå. Lägg till lite extra pengar och köp något som redan sitter ihop, där du inte behöver krångla dig in i fällknivsliknande ställningar för att skruva fast diverse lösa artiklar som så småningom ska bilda ett skåp med lådor. Är du dessutom gravid, förkyld och har en förkärlek för räta linjer så tycker jag att det är direkt korkat. Därför struntar jag i det där nu.

Fast det är klart har du tålamod så att det räcker och blir över, är varken förkyld eller hormonstinn och gravid så är det klart att du kan ge det en chans, men jag klarar det inte. Skruvar och skruvar och lådjäveln hamnar i alla fall inte i linje med de andra lådorna. Så snälla rara, ge mig stryka. Och självklart är inte lådfronterna babyblå, bevare mig väl, det är bara så att jag inte har tagit bort plasten än eftersom jag bökar så ininorden. Luckorna är vita och högblanka. Äsch.

Lika bra att jag går och lägger mig och tänker på något annat ett tag. Ett tag till i morgon ungefär.

Kommentera