Den traditionsenliga påsken

GodmorgonIsandePinneGässIdyllenHittegodsSpeja

Jaja, nu ni tänker säkert, shut up chicken, påsken är över. Det vet jag väl. Men senast vi var på Öland såg det sådär. Det var isande kalla vindar, istappar på stenarna vid havet och snövallar lite här och där. Nu har vi varit där igen. Som ni vet. Visserligen var det fortfarande isande kalla vindar men annars var det mest grönt och skönt.  Vi åkte dit för att jag skulle jobba lite på Böda, ni som följer mig på instagram vet redan vad det blev av det, ni andra blir snart varse.

Och jag tror banne mig att den friska luften rådde bot på yret för ett ögonblick och det tackar jag för, sen är jag uppenbarligen allergisk och lättirriterad över att sjuksyrror säger olika beroende på vilken medicin jag kan ta eftersom jag ammar, då jag helst vill undvika nässpray så snyter jag mig, svär lite, klipper gräset och tänker att lite snuva borde väl gå över.

Så förutom det lilla rinnande snoret så har ju veckan varit fantastiskt skön och jag ville inte åka hem idag, hade gärna stannat minst en vecka till. Men snart är vi där igen och till dess får jag redigera bilder, portionera ut inlägg och längta tillbaka till en kohage full av orkidéer och en campingplats där lugnet före stormen råder…

 

Kommentera