Den som missar…

20121014-234935.jpg20121014-235009.jpg

Den som missar en mässa missar en massa. Så står det på en skylt utanför en kyrka på Öland. Fast det kanske inte är riktigt samma på Stockholmsmässan…

Men idag åkte mannen och jag till Älvsjömässan främst för att gå på ”underbara barn” men även för att kolla in hem och villamässan. Och vi kan säga såhär att det var rätt mycket lugnare på hem och villamässan än vad det var på barnmässan som var mer som ett stort jollrande dagis. Typ som en dag på jobbet med undantaget att jag inte behövde bära barn eller plocka upp leksaker, annars var det nästan samma. Vi var nyfikna på ditt och datt, vi köpte en resesäng, lite pryttlar och en kudde med formen som ett äpple till lillen och till oss själva slog vi på stort och beställde en tempurmadrass, lika bra att köra all in på tanterierna.

Och när vi kom hem började Jocke bygga skötbordet i badrummet och jag möblerade om i barnrummet och styrde upp en tavelvägg. Imorgon fortsätter boandet, men först en dag på jobbet med resårskärp och glada barn.

Och trots en vecka med bergochdalbana hos hormonerna så avslutades veckan på topp och mannen och jag längtar vidare efter krabaten i magen.

Förresten så träffade vi ”Arga-snickaren” på hem och villamässan, berättar mer om det imorn.

God natt!

Kommentera