Den här veckan…

20121019-205922.jpg20121019-205928.jpg20121019-205943.jpg

Den här veckan har inte precis varit fantastisk på jobbet. Jag delar min kollegas sorg och trodde att sorgen satt sig i näsan, det kanske den har, för fast sitter den. Är toksnuvig och sannerligen ur form. Magsjukan har anlänt till dagis och jag bävar för att den även kommer inta min kropp. Tack men nej tack.

Den där falska ischiasen spelar mig ett spratt och vissa stunder är det som jag fryser fast i positioner som jag inte trodde var möjliga för en i övrigt fullt frisk 31-åring. Men jodå, tanten Hjortsberg är ett faktum. På måndag ska jag träffa sjukgymnasten och hoppas på mirakel, eller i alla fall någon slags grad av sjukskrivning. Som sagt, känns som att yrket lyftkran på dagis och gravidkrämpor rimmar dåligt.

Men återigen, lillen i magen växer och frodas, kick ass och har det bra. Verkar det som. För hela magen är som ett stort myggbett, kliar som bara den och jag smörjer och smörjer med allsköns olika krämer och oljor.

Jomenvisst sörru.

Skönt att det är helg nu så att jag kan ta det lite lugnt och på sin höjd lyfta in lådorna i skåpen i badrummet…

Kommentera