Den där utställningen

Det blev ju inte precis någon försäljningssuccé på min utställning. Och jag skulle väl ha lyssnat på pappa Pohlman som tydligen vet att pensionärer som besöker Öland en murrig helg i september inte är på jakt efter färgglada tokiga djur, särskilt inte när de gömmer sig i utkanten av en annan utställning där det dessutom är mörkt.

Men jag står ändå fast vid att det var roligt att få visa godingarna och att få leverera flodhästen till Kalk. Och bara vetskapen om att jag kan måla åtta tavlor på en helg är en bra erfarenhet inför framtiden, även om jag helst hade gjort det på några fler timmar.

Men med andra ord finns ju alla tavlorna kvar till försäljning. Inte grodan dock, den har redan fått ett nytt hem, men inte på Öland. Den sålde jag redan innan, men han var benägen att följa med sina polare till Kalk så, så fick det bli. Men nu är Evas zoologiska hemma på farmen igen och alltså till salu. Kanske en bra julklapp?

Tavlorna som är 50×50 cm kostar 1500:- och de som är 70×50 cm kostar 1800:- och det måste jag säga är ett sjuhelvetes bra pris, så först till kvarn! Och innan ni har pallrat er till kvarn, vilket jag kan tänka mig kommer ta ett tag, så hinner jag säkert göra en tavelvägg här hemma som jag kan visa er inom en hyfsat snar framtid. För titta mina damer och herrar, det är gratis!

Kommentera