Den där tävlingen…

Okej det var ju inte så jättemånga som sa ”hej, klart jag röstar på dig” när jag berättade om tävlingen innan. Mamma och svärmor var de trogna läsarna som höjde sina röster. Och fyra till. Men det räcker ju liksom inte. Jag ska tävla och jag ska göra det för att vinna. Sen blir det ju svårt om det bara är mamma, svärmor, jag och ni andra fyra goda själar som tycker att vi har Sveriges charmigaste hem, för man får bara rösta en gång på samma bidrag. Men om vi röstar full pott så finns det ändå hopp. Har ni ens sett de andra bidragen?

Jag ska i alla fall sätta ihop det bästa tävlingsbidraget, ska bara sova på saken innan jag riggar hemmet och mig själv för en exemplarisk filminspelning. Så under tiden, i väntan på något gott kan ni ju titta in de andra bidragen, det gör ni här. Mina favoriter är ”Huset med den vita tråden” och ”Där färg och lekfullhet får ta plats”. Bara så ni vet. Och vill man rösta så ska man logga in, men det är lätt som en plätt om man har facebook. Då kan man även vara med och tävla om man vill.

Kommentera