Den där tavlan

TavlanAngola

Här är den där tavlan som hörde ihop med presentkortet. Det tog som sagt lite tid för konstnären att göra klart mästerverket, men ibland skär det sig på vägen. Jag fastnade lite på porträtten eftersom jag tänkte att jag kunde överträffa både mig själv och paret med att försöka få dem så lika verkligheten som möjligt. Men det är svårt med porträtt i färg, svårt med hudtoner och svårt med ansiktsdrag.

Men till slut så blev jag så pass nöjd att jag ändå kunde lämna ifrån mig tavlan, även om jag några gånger trodde att jag skulle vara tuvungen att börja om från noll. Nu vet ju förmodligen inte ni hur paret ser ut i verkligheten, men vad tycks?

Tavlan är 60 x 60 cm och målad i akryl. Bara så ni vet.

Kommentarer

 • Marie säger:

  Åååååh!!
  Verkligen SUPERFIN!!!!
  Lyckliga dom som får ha den på väggen…
  Duktig du är!
  //Marie

  Den 2 januari 2013 kl. 20:56
 • Eva säger:

  Tusen tack Marie!
  Det är bara till att beställa eller önska sig i present 😉

  Den 2 januari 2013 kl. 22:27
 • Angelica säger:

  Stort tack för den fina tavlan! Riktigt roligt att se alla detaljer som du fått med på ett härligt sätt.
  Lycka till med allt nu! Kram AngOla

  Den 4 januari 2013 kl. 13:07
 • Eva säger:

  Tusen tack Angelica, och förlåt att ni fick vänta så länge. Huvudsaken att ni blev nöjda 🙂 God fortsättning till er! Kram kram

  Den 4 januari 2013 kl. 22:24

Kommentera