Den där polaren

SyPolaren

Vaknade som sagt i ottan, åt den goda gröten, skrev mitt förlossningsbrev och somnade om några timmar på soffan när solen gick upp. Sen började jag rita ett mönster och fundera ut hur gosedjuret skulle se ut. Just den biten gick väl ganska bra. Sen när jag började sy gick det sämre. Jag sprättade mig svettig då jag insåg att benen hamnade fel. Tålamodsprövande de luxe. Sen sydde jag fast benen igen och insåg att de hamnade fel en gång till. Men då orkade jag inte göra om. Så istället för en putrumpa blev det en putmage, precis som jag alltså. Haha.

Och där i syrummet är det en olidlig hetta under sybordet, vet inte hur jag ska kunna reglera det där gamla elementet så dagens ansträngning har helt klart varit att sy och utstå den tropiska hettan på mina stödstrumpsbeklädda ben. Om det inte vore för det stora fönstret som är precis mittemot grannens köksfönster så skulle jag kunna inta rollen som den nakna sömmerskan. Men nej. Jag dricker vatten, svettas och sprättar sicksack.

Förutom en biopaus med mannen så har dagen gått åt till den där polaren. Än är den dock inte klar. Måtte den bli bra och gosvänlig. Vad vi såg för bio, Mammas pojkar, den var tokig och jag höll på att kissa på mig i slutet. Inte för att den var så tokig utan för att det trycker på lite i de nedre regionerna om vi säger så. Som tur var öppnade en personal på bion handikapptoan till mig eftersom det var en slingrande lång kö till de vanliga toaletterna och risken för en olycka var överhängande. Dagens ros till henne!

Nu är det nog tack och god natt!

Kommentera