Den där latmasken

Krubb

Förra veckan är som sagt inget att lägga till historien som den då jag tränade mest och förlorade flest centimeter i midjan. Nej och åter nej. Men det gör inget. Jag tar nya tag nu. Eller gör inget, det var väl förstås tråkigt att jag tappade motivationen där en stund och istället tillät mig att vara lat, men det betyder inte att jag har ätit mer eller tappat det helt. Nixpix. Så som sagt, ge mig en månad till och de där smaljenasen ska komma på utan större ansträngning. Så får det bli.

Skippar en summering eftersom det bara blev ett pass på utegymmet, några plankor i spridda skurar och så en herrans massa promenader med Frank i mer eller mindre rask takt.

Joråsåatt. Nu ska jag sova så att jag orkar gå på promenad imorgon innan frukost, det tänkte jag skulle bli mitt nya, vad tror ni om det?

Sov gott raringar!

Kommentera