Den där homestylingen

Den där stylingen som jag gjorde hemma hos Sven, den var inte för någon tidning visade det sig, utan det var för en försäljning. Så är det månne någon av er som letar efter en finfin villa i natursköna Ekeby-Almby så finns ovanstående goding till försäljning. Dock inte med mina saker och heller inte med Sven, men ni vet, är det så att ni redan har ett hem men känner att ni behöver en Sven eller lite tips på stil och så, då är det bara till att säga tuppenja!

Och rim, är det någon som behöver ett rim, ja, då ställer jag upp på det med. Exempelvis så skrev jag ett tal på rim till min bästa ölandstok vars brorsa gifte sig igår. Ha. Jag blir förvånad själv, vad mycket jag kan. Lotta på bråkmakargatan och jag. Undra om det har något att göra med att vi har en gräsmatta full av fyrklöver…

Nej men okej, jag slutar svamla nu. Men vill ni se mer av det fina hemmet så kolla in här bara, den riktiga visningen är den 29:e september.
Kom och köp!

Kommentera