Deklarerat

MahirsÖrebroAvidia

Jajamensan. Nu är deklarationen inlämnad. Jisses vilken hokus pokus det där är när man har företag, särskilt när man som mig hellre lägger energi på att göra någon slags konst än att hålla koll på siffror. En himla tur för mig då att jag har en kompis som har företag inom den branschen, den med bokföring och sånt. För annars hade det inte gått. På riktigt. Jag skulle förmodligen ha lättare att fylla i pappren för nedläggning av näringsverksamhet än att fixa det där på egen hand.

Så abrakadabra simsalabim, jag drog en lättnadens suck när jag tryckte på ”skicka” på skatteverkets hemsida och insåg att mina tidigare jobb minsann har genererat i lite lön, men det är mycket som räknas bort. Så är det med det och jag kan känna mig nöjd och belåten över min miljonomsättning. Haha. Så länge det är plus är jag nöjd och något ska jag nog allt belöna mig med.

Som en extra bonus och tack för hjälpen har han fått ovanstående tavlor och jag konstaterar igen att det är viktigt med rätt person på rätt plats. Tusen tack för din hjälp Mahir, glöm inte skicka en faktura nu bara.

Tavlorna är gjorda med limpistol och posca på en bakgrund av ett förstorat fotografi.

Kommentera