Debut på spakväll

Igår fick jag alltså äran att följa med tjejligan på spakväll. Och det var fantastiskt. Det hela började med en god drink samtidigt som vi fick sätta ner fötterna i ett hett fotbad. Sedan var det tapas och jacuzzibad, varvat med massage och ansiktsbehandling. Jag tror minsann att jag är lite sliten idag. Även om jag pratade mig genom massagen så känner jag mig alldeles för avslappnad idag. För att inte tala om ansiktsbehandlingen med chokladmask. Magiskt. Hade den gått att äta skulle jag slickat mig runt munnen ordentligt.

Det här är alltså ett paket som går att boka på Nordpoolen, det kostar 900 kr per person, men då ingår inte tapas och drink. Men det går givetvis att köpa till. Det som ingår är en kvarts massage, en kvarts ansiktsbehandling, jacuzzibad, fotbad och bastu. Sen hoppas jag att ni är med på att det är en kvart som i 15 minuter, och inte kvarts som i sten eller en kvart av kroppen som får massage.

Och som sagt det var magiskt, tänk dig att smyga ner i en varm jacuzzi under bar himmel. Få en juicedrink i cocktailglas och låta kvällssolen smeka den chokladtäckta kinden, det är inte dumt det.

Kommentera