Dålig egenskap

Jag ska komplettera ett arbete till skolan. Ingen big deal egentligen. Men nu är jag på bristningsgränsen för att formatmallarna lever ett eget liv och mina restless legs under skrivbordet vill bara att jag hänger upp boxningssäcken så att jag kan få sparka av mig en rond eller två. Samtidigt som min älskade bebis gör sig påmind med lunchgymnastik i magen börjar jag fantisera ihop babyplagg som ska packas ner i den där förlossningsväskan. Viktigt att det matchar ju. Haha.

Och som av en händelse lugnar jag mitt utbrott med att besöka Lindex hemsida och shoppa loss lite ur deras samarbete med Littlephant. Dåligt. Jättedåligt. Särskilt med tanke på gårdagens input om mammaekonomin… Men det känns bättre för stunden och lillen kommer ju bli vrålsnygg som ni ser. Men svordom. Det där är ingen bra egenskap. Varken svordom, bristande studiekaraktär eller slösa. Önskar jag hade lite mer av min brors välstrukturerade studiesinne, men nä.

Eftersom jag ändå delar med mig av min dåliga egenskap så kan jag säga att man får 10% rabatt om man köper kläder från Littlephant i Lindex onlinebutik. Så är det med det.

Bäst att gräva fram en chokladkaka, ta tjuren vid hornen och göra klart arbetet så att nästa kan påbörjas…

Wish me good luck.

Kommentera