Dags för ännu en julkalender

Det är ju för tusan redan 1:a december och jag har inte förberett någon julkalender. Britts systerson (eller vem det nu är som frustar, blåser och gråter) smattrar på fönsterbläcket så det är lätt at bli vilse i pannkakan.

Förra året gjorde jag en julkalender med mina alster. Den kan man se under kategorin ”Evas julkalender”. Men nu vet jag inte riktigt hur jag ska få till det. Jag funderade på fotografier. Att jag skulle ta ett foto varje dag och skriva något om det. Men äsch. Känns sådär. Även om jag säkert skulle lyckas så är utbudet av min vardag inte alltid fotogenique.

Jag tror jag banne mig kör på en lista. Jag gör en listdebut lagom till jul och jag snor listan rakt av från en donna som bloggar på Damernas Värld. Japp, så får det bli. Hur jag hamnade där. Fråga fröken Ileby.
Så tack Emily för det tipset. Snart kommer min första lucka öppnas i ”berätta-om-kalendern”.

Och det här kommer jag berätta om…

1. Berätta om dig själv.
2. Berätta om staden som du bor i.
3. Berätta om din bästa vän.
4. Berätta om en person som du beundrar.
5. Berätta om vem du var för ett år sedan.
6. Berätta om bloggarna du läser.
7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.
8. Berätta om ett av dina favoritplagg.
9. Berätta om en av dina favoritlåtar.
10. Berätta om vad som finns i din väska.
11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.
12. Berätta om någon som du saknar.
13. Berätta om din favoritsak i ditt hem.
14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.
15. Berätta om en av dina favoritböcker.
16. Berätta om hur du var när du var liten.
17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.
18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.
19. Berätta om en vän som bor långt bort.
20. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
21. Berätta om någon som du älskar.
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om ditt bästa julminne.
24. Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.

Vad tror ni om det?

Kommentarer

  • Anna säger:

    Oj jag blev nästan sugen på att göra en jag med 🙂 Sno vidare typ…

    Den 1 december 2011 kl. 22:07

Kommentera