Dagens tre konstateranden

Jag plockade undan lite i badrummet idag och hittade en kajalpenna på golvet under skåpet, då tänkte jag att jag kunde piffa till min förkylda tillvaro med lite markerade ögon. Men säg det gick inte, för jag hade ju glasögonen på mig. Smart att göra bågarna lite mer markerade. Snacka om DIY. En annan gång skulle jag plocka ögonbrynen, då slog pincetten i glaset. Konstaterande nr 1, ta av dig glasögonen innan du tänker utföra någon slags skönhetsvård vid ögonen.

Eftersom det är ett jävla tjat om den här förkylningen och min konsumtion på näsdukar så försöker jag ju ta i så mycket som möjligt vid varje snyt för att om möjligt frigöra det där förbannade snoret som sitter som berget, samt att spara in på näsdukar. Men när jag tar i så att jag tränar magen samtidigt så kan jag även vissla med mitt högra öga. Det måste jag ju säga är en festlig överraskning. Konstaterande nr 2, om du är så täppt i näsan att det inte kommer ut något ur just den, näsan alltså, då kan du ha sådan tur att du får en överraskande ögonskölj inklusive bubblor och vissel.

Nu på kvällen efter tandborstningen så skulle jag fluxa. Fräscht tänkte jag till mötet med John Blund. Men munskölj och täppt näsa blir inte riktigt bra. Smart att försöka slå nytt rekord i att hålla andan samtidigt som jag fluxade. Nej. Det blev ingen rekordtid på det. Konstaterande nr 3, se till att du har fungerade luftvägar i näsan när du planerar att stänga munnen för andra aktiver än andning.

Ja, så kan det gå och någon assistent har ja inte sett till. Bäst att jag tar dagens sista dos av nässpray nu så att jag slipper göra en smärre insjö på kudden av dregel och så att jag kan sova i lugn och ro för imorgon ska jag minsann arbeta med mina bästa kollegor och med de bästa små liven.

Sov gott, gott folk!

Kommentera