Dagens svettgöra x två

Idag har jag provat något nytt, nämligen bila bort puts från en vägg. En och en, från ett helt rum tillsammans med min man förstås. Hujedamig vad svettigt och rätt tungt faktiskt. Det känns i armarna nu kan jag säga, trots det sitter jag på en motionscykel på gymmet och skriver i väntan på Gurra. Toka.

Hur som helst så fick Frank vara hos mormor och morfar så att vi kunde jobba. Som vi jobbade. Varsin maskin, munskydd, hörselkåpor, handskar och glasögon. Ja ni ser ju själva så tjusiga vi var. Fem timmar senare var putsen väck, dammet hade letat sig ut genom dörrspringan och upp genom trappen, dammat ner resten av källaren samt hela hallen. Dumt att täcka in dörren med plast. Yeah well. Själv hade jag murbruk i näsan och ett grustag mellan tuttarna, om man inte visste vad jag pysslat med hade man kunna tro att jag spenderat dagen på en blåsig strand. Jag menar, jag har ju ändå semester. Ha.

Och tre vändor senare hade jag kastat allt puts på tippen, Jocke hade dammsugit rent, (nej är du galen, klart att man inte använder en vanlig dammsugare till det då hade ju den brunnit upp för länge sen) och inventerat sprickorna som behöver lagas. Så nu är den framtida tvättstugan redo för plattsättning och lagning av vägg.

Och det där Marrakechgolvet som jag drömmer om och de där plattorna som ni vet att jag har samlat på mig från Blocket, de räcker inte till ett helt golv så de får vi sprida ut lite i huset. Men självklart ska tvättstugan få sin dos, fast inte på golvet.

Hej vad det går! Fortsättning följer.

Nu ska jag svettas vidare på gymmet men förmodligen inte lyfta något med mina ömma små flicknävar.

Kram so long. Givetvis kommer fler bilder senare.
Hepp!

 

Kommentera