Dagens pyssel

Som ni vet har vi, som i mannen och jag alltid projekt på gång, vissa stora andra små. Idag fixade vi ett av de mindre. Förra helgen när vi var här i stugan sågade vi av benen på de urgamla trädgårdsstolarna. Först tänkte vi skrota hela sittgruppen då den har funnits i en smärre evighet plus att vi inte visste var vi skulle ha den, dessutom var den så sliten att vi inte ville skänka bort den. Men vi tog alltså hand om stolarna och gav dem ett nytt liv. Sågade som sagt av benen för att få en lite mer avslappnad stil. Låter töntigt, men ni vet vad jag menar.

I dag slipade Jocke av den gamla färgen och jag målade på nytt. Och de blev som nya. Hur bra som helst. Nu har vi fraktat ner dem till bryggan med hjälp av skottkärran. Och med en nästan vindstilla sjö så blev det inte alls dumt att sätta sig i en fåtölj och njuta av omgivningen. Så nu har de fått ett nytt hem med sjöutsikt. Inte dåligt.

Kommentarer

  • eremo säger:

    vad har hänt med din högerfot på andra bilden?

    Den 7 augusti 2011 kl. 21:26
  • Eva säger:

    Tycker du att den är lite på väg ut ur bild eller vad tänkte du på? Salongsberusad fotograf, kan det vara en förklaring?

    Den 7 augusti 2011 kl. 21:31

Kommentera