Dagens promenad

PåskkärringEn gul bilRelaxaMinigolfVarningEn grön bil
Med solsken i blick och bestämda steg korsade vi hela stan idag för att hämta ut våra simkort på Gustavsvik (varför heter det simkort till telefonen egentligen?). Ni vet dom där korten som vi köade för x antal timmar innan jul med framtidsplaner på en simkarriär bland pensionärerna i fållorna för motionssim. Dom hämtade vi. Inte de till telefonen alltså.

Och jag hade till och med sminkat mig för att jag visste att det skulle fotograferas för att kortet skulle få min identitet, men så blev det inte. Lite mycket folk framför kameran, eller nåt och lika bra var väl det, för varför skulle jag vara sminkad om jag ska simma, sånt hittepå sysslar de bara med på kändishoppet på TV3…

Nåväl. Imorgon ska gäststugan down stairs genomgå en kontrollbesiktning, sen hoppas jag få kränga på mig min numera aningens tajta baddräkt och simma den lagom igen. Fryser av bara tanken på det kyliga vattnet i bassängen, men en kilometer i veckan känns som en genomförbar ambition. Eller okej, varannan vecka då. Men då är frågan, om mjölkkiosken är på vid gavel vid dessa tillfällen blir det fartränder efter mig då likt en båt som läcker olja eller tror ni att det går bra ändå?

Hur som helst. Det blev en stadig promenad med en sovande gosse i vagnen. Han sov hela tiden och åkte obemärkt förbi vakthundar, en och annan tupp, en igenväxt minigolfbana, en lunch på McDonald’s och ett reafynd på Monkii. Vad det var för fynd får ni se en annan dag.

Simma lugnt!

Kommentarer

  • Karin säger:

    SIM, från engelskans Subscriber Identity Module

    Den 18 mars 2013 kl. 05:00
  • Eva säger:

    Tack Karin! Då har jag lärt mig något nytt 🙂 Hoppas du får en fin måndag!

    Den 18 mars 2013 kl. 07:06

Kommentera