Dagens. Projekt.

Började lördagen med en skön promenad i goda vänners lag, inspirerande E på min ena sida och Moder Tereza på min andra. Sen gick vi lika snabbt som vi pratade och göttade oss i det soliga vädret. Nytt för dagen är min tjusiga outfit, det här med dagens outfit är ju annars inte riktigt min kopp te, men kanske kan bli om ni tycker att det är upplyftande.

Hur som helst så pep Jocke och jag in på Stadium outlet igår och jag passade så att säga på att köpa både linne, sportbh och ett par sköna brallor. Dock inte mammapants men jag kan ju lägga magen på linningen, exempelvis. Nu när jag inbillar mig att träningen skall fortskrida i takt med magen. Och jag ville ju testa känslan i de nya plaggen. Det fungerade utmärkt. Jag har även fått en matchande grön stegräknare från Moder Tereza av märket Silva. Så himla kittad morgonmotionär att hälften vore nog. Steg hittills är 5817. Hurtigt. Kanske förresten är någon av er som vet var man kan köpa träningskläder för gravida, och som inte kostar en smärre förmögenhet?

Jocke och jag råkade även besöka IKEA och dess fyndavdelning, vad vi hittade där får ni se senare, det har i alla fall med farstukvisten att göra. Så det blir dagens projekt.

Hoppas att ni njuter av lördagen!

Kommentera