Dagens lunch

I förrgår när jag hade slängt mig i soffan så fick jag syn på Maxreklam för en hamburgare med tre sorters ost. TRE SORTERS OST!? Är det möjligt. Jag som älskar ost. Då tog jag ton med min hesa stämma och sa rätt ut i luften, menat till mannen som stod i köket, ”åh jag vill ha hamburgare med tre sorters ost!”

Och mitt budskap gick fram, för idag mellan etapperna av städning och vila så kom min älskade man hem på lunchen, med mat från Max och med hamburgare med tre sorters ost. Vad det var för ost har jag ingen aning om. Men god var den. Och full av ost. Mumsfillibabba och tack älskade man för att du förstår mina förkylningsbehov, ost och glass.

Men imorgon blir det ordning på torpet, för då ska jag vara fröken igen. Som jag längtar!
Bäst att sova nu, öva på talet i sömnen och samla energi till solrosorna på jobbet.

Tack och god natt!

Kommentarer

  • Cam säger:

    Då kan matwisser C tala om att det är cheddar, emmentaler och Pepper Jack. Nu vet du det!

    Den 8 september 2011 kl. 10:15

Kommentera