Dagens fynd

Hur svårt kan det egentligen vara att ta kort på sig själv? Kanske är meningen att man inte ska göra det. Men jag har gjort några tappra försök i alla fall, och det är bara för att visa dagens fynd. Den årliga utförsäljningen av Blends provkollektion har jag nämligen besökt, och den är bara öppen idag, så skynda fynda. Varje plagg kostar endast 100 spänn.

Så därför köpte jag en skinnjacka, en tjusig polotröja med fina detaljer och ett par flotta skor. Och så ett par pilotbrillor, alltid bra att ha. Jag är mer än nöjd. Tänk då att det bara kostar 100 spänn stycket, helt sjukt bra! Långkalsongerna av plysch är mina egna. Haha.

Det finns en massa kläder, mycket jeans och många fina skor, dock är skorna bara i storlek 37 och en halv, desto bättre för mig. Fast det finns herrskor och killkläder också, så jag rekommenderar verkligen ett besök på Trumpetaregatan 2.

Såhär är det:

UTFÖRSÄLJNING!
Av provkollektioner
Tjej o killkläder o skor
Storlek M o L
Madonna, Blend, Broadway, Caprice m fl
TOKBILLIGT!
Alla plagg o skor
100:-/st
Jackor, jeans, toppar, kjolar, shorts, skjortor, tunikor mm
Måndag 30/5 kl 10.00-19.00
Trumpetaregatan 2, Örebro

Välkomna!

 

Kommentera