Dagens Frank

BilarnaTack BarbroMen åhChillarJaha

Alltså jädrar i min lilla låda vad mamma envisas med att ta kort på mig. Nog för att jag är söt som socker, men kom igen, så ofta behövs väl inte. Både igår och idag och precis innan jag ska ta min förmiddagstupplur, det känns inte helt okej. Som ni ser protesterade jag lite idag. Fast jag var finklädd, med fluga och hängslen. Det är ju lördag och solsken så då kan man ju få klä upp sig lite.

Tydligen hade jag fått en herrans massa små paket av min mammas moster Barbro. Ser ni, jag räknade till hela 15 stycken och alla har hon gjort själv, slagit in små askar av en almanacka. Vilket pyssel. Och i varje liten ask ligger det en bil. Men jag fattar inte riktigt än vilken nytta jag har av dem, så mamma la tillbaka dem i askarna så länge. Men ändå, gud vad snällt. Tack Barbro, hoppas att vi ses snart så att jag får tacka dig ordentligt.

Sen så fick jag en sup mjölk och så fick jag sova i vagnen under tiden som framor gick på promenad med mig ute i det sköna vädret. Då fick Wilma leka med mitt paket en stund. Och nu har jag vaknat, skitit ner hela mig, fått ny blöja av farmor och är väldigt hungrig.

Så vi hörs säkert snart igen!
Kram till er godingar.

Kommentera