Dagens flyttmode

Jag tänkte att jag tar på mig mina fulaste byxor och packar flyttlådor i lägenheten för att sedan frakta dem till huset och dammsuga ett överskitigt golv av slipdamm från spackel. Dammsugaren tänkte dock inte samma. Den började lukta bränt och blev därmed utvisad.

Men alltså, dessa fula jeans med medvetet tokhög midja blev helt plötsligt jädrigt bra. Fortfarande ganska fula. Men eftersom jag köpte dem när de satt som ett smäck så trodde jag fortfarande att de skulle sitta hyfsat tight. Men se den gubben gick inte. För jag har ju för tusan gått ner några kilo smör sen de inhandlades. Och tänkte först att de skulle kunna bli ett par tokiga shorts till sommaren.

Men sen insåg jag att jag kunde dra ner dem på höften, få en normalhög midja och häng på jeansen i samma veva.  Hoppsan. Nya sköna jeans. Dagens flyttmode och tips, köp ett par för stora brallor med hög midja, sätt dem på höften och du får ett par brallor med häng, men behöver varken visa halva röven när du böjer dig ner eller frysa om ryggen, var inte det fiffigt så säg?

Kommentera