Dagens brorsa

Jajamensan. Jag har en ny favorit. Bröderna i saluhallen. Nu ska ni inte tro att hela mammapengen går åt till äta ute, men ibland måste man krydda sin vardag. Och nu har jag hittat en ny krydda, hela saluhallen är i och för sig som den bästa sorten av piffiallkrydda men Bröderna tycks vara lika självklara som salt och peppar.

Och äta bör man annars dör man, det vet vi ju alla. Men att man kan få tag på en trerätters lunch för 125:- det är banne mig lika oväntat som att de serverade friterad kapris till förrätten. Och mäktar man inte med en trerätters så kan man givetvis bara äta den träffsäkra varmrätten som lunch till en billigare penning.

Idag tog jag med mamma och pappa dit, de blev precis som jag lika glatt överraskade av den goda maten. Vi beställde in en fyra älgfärsjärpar med extra sås eftersom den var så förbenat god. Nej, det var inte så att jag åt två portioner varmrätt, Jocke var ju med också som ni ser.

Så, med risk för att bli tjatig. Besök saluhallen, äter du inte på Bröderna så kanske fisksoppan kittlar dödsskönt i kistan hos Fisk i Hallen eller någon annan kulinarisk rätt från Bellman och hans polare.

Seså. Off you go!

Kommentera