Dagens ansträngningar

Dagens

Jädrar i min lilla låda vad jobbigt det är att klä på sig plagg som sitter tajt. Ja, varför i hela friden ska jag hålla på med det nu tänker ni, låt mig vara en mjukis. Men vill man känna sig fin får man lida pin. Dagens första träningspass bestod i att ta på sig stödstrumporna, efter det var jag helt slut och svettig hela tiden fram till nästa prövning. Och nej, stödstrumporna gör inte att jag känner mig snygg, men det är ett bra hittepå när de väl är på plats.

Om jag tyckte att jag var svettig innan så var det ingenting mot att få på sig gravidbrallorna. Neje, jag hade inte bara på mig stödstrumpor de där timmarna innan, då var det mjukisar. Svordom vilken pärs med tajta bralls. Jag skulle ju ut på pingvinpromenad med bästa Pillan så jag tyckte jag kunde skärpa till mig lite. Jag fick lägga mig raklång på sängen och sprattla med benen för att överhuvudtaget få upp grenen i grenen, häng på tajta brallor är väl det mest osköna som finns. Det blir inte bättre av att låren växt ihop, det kan jag säga. Och nej, jag hittade inga andra byxor som jag tyckte att jag kunde ha på mig.

Sen som om det inte vore nog krånglade jag på mig ett par kängor för att inte halka omkring på eventuella isfläckar. Det gick ganska bra att få på mig dem men när de skulle av höll jag på att gå åt av ansträngning. Min assistent och tillika äkta man har arbetat idag så jag fick därmed klara mig själv eftersom katten inte gör någon nytta även om jag ber snällt. Hur promenaden var, det får ni se snart. Nu är jag åter i mjukisbyxorna, helt slut och svettas i stödstrumporna. Bara så ni vet.

Kommentera