Cupies UF

I dag på förmiddagen hade jag min andra träff med UF-företaget som jag ska vara rådgivare åt det här läsåret, vi sågs för att fixa fotografering och jag erbjöd dem min hjälp. Och nu kan jag förstås inte komma undan längre med deras produkt, den kittlar fortfarande dödsskönt i kistan. Kan ni gissa vet det är?

Med tanke på företagsnamnet och bilderna så kanske det inte är så svårt att lista ut. Det går nämligen att baka en brownie i en kopp under minuten. Imponerande eller hur? Företaget heter ”Cupies Uf – 40 sekunder till fika” och är i full gång med att starta upp sin business, de skriver affärsplan och funderar på förpackning och marknadsföring, jag hjälper dem med det jag kan och skickar vidare lite till Erik, den alltid lika hjälpsamma webbmastern, som inom en snar framtid har trollat fram en hemsida.

Och produkten då? Tjejerna har satt ihop en browniemix som sedan blandas med lite olja och lite vatten och så vips in i mikron i 40 sekunder, sen är det bara till att moffa på grädde eller glass och fikat är färdigt. Och det blev verkligen gott, sött och smaskens. En perfekt portion för vilket fikatillfälle som helst. Och innan hemsidan är igång så kan du följa deras arbete på Instagram, sök bara på cupiesuf.

Blir du sugen?

Kommentera