Cosmo & Ben Hogan

Efter stoppet på bilen så träffade jag Nina, vi åt på den nya Italienska restaurangen Costa Nostra precis bredvid Rosalis på Järntorget. Efter en lång dag på jobbet med en service och käckhet som skulle överträffa vilken Friskis & Svettis ledare som helst så var det skönt att sätta sig vid ett bord och bli serverad mat.

Men innan jag avnjöt maten fick jag lov att varva ner med en Cosmopolitan. Fint som bara den. Sen valde jag samma som Nina, jag var inte helt kapabel till att ta beslut just då, men det vi åt var ljuvligt gott. Någon slags snitsel och jag säger tjenare italienare vad jag redan gillar den restaurangen. Tidig hemgång och vatten till maten. Ett utdelat visitkort och en dålig presentation, men äsch, jag gav mitt visitkort till en Örebroprofil, och man vet aldrig vad det kan leda till.

Och idag hade vi en så kallad ”get together evening” för lilla tallen. Eget hittepå och makalöst trevligt. Vi var på Pitchers, mina nya kollegor och jag. En Ben Hogan senare och vi börjar bli mer bekanta med varandra. Skratt så att tårarna rinner och korta berättelser från livet. Dessert och ännu en tidig kväll. Jag säger tack chefen för att du satte ihop just oss till lilla tallen och du, vi satte upp notan på samma avdelning.

Nej, det där var ett skoj. Nu hoppas jag att den första förälskelsefasen håller i sig och att vi kommer göra om det här fler gånger! High five för lilla tallen! Haha.

Kommentarer

  • Anna-Eva säger:

    Varsågod! 🙂 och tack själva för ert engagemang i varandra, i lilla Tallen, i Kottebo och Helianthus. Ha en vilsam helg! /chefen

    Den 13 augusti 2011 kl. 10:27

Kommentera