Converse + Marimekko = Mina

Alltså. Jag skulle bara gå och stänga av datorn. Bara kolla mailen innan. Sen gå och lägga mig bums. Men då förstår ni, så hade Lucy Luke skickat ett mail till mig där hon frågade varför jag inte hade ovanstående skor. Eller om det månne var så att jag redan hade ett par, annars borde jag ju verkligen ha det. Och hon har så rätt Lucy.

De skulle lika gärna kunna stå Converse hjärta Marimekko lika med Eva. För ni ser ju själva, de är ju som gjorda för mig. Därför så beslutade jag mig för att köpa mina dyraste Converse någonsin. Jag bestämde mig för att jag är värd ett par sådana, jag jobbar ju trots allt heltid nu. Och dessutom kommer de ju förgylla min skosamling, kanske rent av min Marimekkosamling också?

Så nu kan jag gå och lägga mig och fantisera om mina nya skor som jag senare ska flaxa runt i. De är nästan lika fina som bröllopsskorna. Fabulous alltså.

Kommentera