Cirkelfys på Budohuset

Såhär är det. Malin och Schyffert har en träningsutmaning. De ska träna i varje stad som de kommer till. Då frågade Malin mig om jag visste något bra pass. Jag skickade frågan vidare till mina dunderstarka träningsdonnor, Tereza och Gunilla på klubben där jag tränar k-box i spridda skurar. Gunilla var inte sen att haka på, så hon och sina kampsortspolare styrde upp ett förbannat bra pass likt crossfit, här kallat cirkelfys.

Tyvärr kunde jag inte vara med på grund av dessa rackarns dagisbaciller, men jag dokumenterade och andades in doften från tigerbalsam och svett så där lite på avstånd.

Alltså. I en linimentdoftande dojo på Budohuset svettades 21 tappra mer eller mindre träningssugna människor. I denna skara fanns även en bakfull Schyffert som ingick i Larssons trio. Med tanke på att de hade turnépremiär dagen innan så tycker jag att det var otroligt starkt av de tre att vara med på det här passet. Och de körde järnet, hela gruppen. Men som sagt, extra eloge till Larssons trio.

Så med nio stationer runt om i salen fick hela kroppen anstränga sig i intervaller om 45 sekunder på varje station och med snabba byten mellan varje. De körde övningarna 4 x 45 sek och ett avslutande varv med 20 sek på varje station. Sen var det fosterställning på gröna mattan och svettfläckar med olika dna i hela lokalen.

Skoja min Conversedoja vad de kämpade på bra och några idolbilder fick jag allt ta på en svettig Schyffert, dels med grymma Gunilla och dels tillsammans i Larssons trio. Tack för det och hoppas att ni kan röra idag. Och välkomna åter för tusan!

Kommentarer

  • Helgens träning… « Ottars magi säger:

    […] Men annars har jag inte svettats märkvärt. Någon som däremot svettades förra helgen var Hnerik Schyffert. Och den bilden glömde jag visa er, vill ni läsa mer om det passet och hur det kom sig att jag fick fotografera en svettig Schyffert så är det bara att trycka här. […]

    Den 5 februari 2012 kl. 21:31

Kommentera