Chic

Som sagt gjorde jag lyckade affärer på BH fronten idag. Vilket verkligen var på tiden, dels för att jag ska kunna dansa natten lång på bröllopet utan att fundera på var tuttarna håller hus, men också för att det behövdes nytt i garderoben. (Och vet ni, på högstadiet kallades jag för tutt-Eva, men likt mina tidigare stora öron har resten växt i kapp och det är längre inget att fundera på, men ändå en rolig parentes).

Blev inspirerad av matbloggerskan Victoria, då hon hade lagt ut en bild på sin isrosa bikini, så då tänkte jag, vad tusan, det är ju bara kläder och inget naket. Så därför bjuder jag på dagens inköp.

Matchar med stövlarna. Och dessutom hade jag sådan tur att jag fick en bikini på köpet, det var nämligen en kampanj. Och stället jag handlade på var alltså Change på Krämaren, så om det är någon mer än jag som inte gillar att köpa BH så kan jag verkligen rekommendera att samla sina krafter och tuttar och gå till Change. Jag fick superbra hjälp och är nöjd över dagens köp. Tutt-Eva säger yes asså!

 

Kommentarer

  • Carla säger:

    Hej på dig!

    Tänkte jag skulle vara aktiv och säga nått, snygga underkläder, kanske ska ta mig en tripp dit, hatar annars att köpa bikini, har ju heller inget att skylla på att magen är kvar, A blir ju sex i sommar;)

    Kram på dig Carla

    Den 17 maj 2011 kl. 21:19

Kommentera