Campingkortet

Vi frågar om gästerna har ett campingkort, ett camping card Scandinavia vid incheckning. Fast vi säger inte, hej har du ett camping card Scandinavia? Möjligtvis sträcker vi oss till att fråga efter ett SCR kort, men eftersom inte alla har koll på det så säger vi campingkort. Hur som. Många erfarna campare har ett sådant kort och det är ett kort som gästerna på Böda Sand måste ha. Eftersom vi som i kronocamping Böda Sand är ansluten till Sveriges camping -och stugföretagares riksförbund.

För oss innebär det att campingen granskas och förbättras utifrån förbundets kriterier, det är även dessa kriterier som ger oss de berömda stjärnorna. Då det är en ständig utveckling och alltid en förfrågan på fler aktiviteter och bättre service höjs också kraven på oss. Detta har lett till att stjärnorna är en sammanfattning av olika kategorier som bedöms på en camping.

För gästerna innebär campingkortet bland annat finfina erbjudanden och rabatter på olika ställen runt om i landet, men det som vi tycker är viktigast och som vi argumenterar för är att gästerna har en kostnadsfri olycksfallsförsäkring i samband med att de köper ett campingkort. Och det är alltså ett krav från campingens sida att varje familj som bor på campingen har ett sådant, annars får man inte bo hos oss. Kostnaden för kortet är 140 kr och det är en årsavgift.

Vill ni läsa mer om kortet går ni in på den här sidan. Och kom ihåg att kortet ger er tillgång till 500 campingplatser i Sverige, men kom också ihåg vilken som är bäst!

Kommentera