Bygga och fixa

Nu är det så rent och tjusigt på kontoret att jag minsann ska måla minst en tavla den här veckan. För bra länge sen gjorde jag ett presentkort till ett bröllopspar och det är sannerligen på tiden att de får sin tavla. Så med ett välstädat kontor finns inga mer ursäkter.

Dessutom börjar som sagt badrummet bli mer och mer klart. Jocke har satt taklister idag och satt upp en snygg lampa för att ge ljus åt oss och Jenny. Det bästa med lampan är att mamma och pappa så klart hade den hemma hos sig, så när jag frågade om pappa kunde hålla utkik efter en sådan så behövde han inte gå så långt för att hitta den, bara in i duschen. Perfekt. Sen har Jocke målat den svart för att få den att passa in bättre.

Den här veckan hoppas vi att både bänkskivan och glasväggen kommer. Annars får vi vänta en vecka till. Som ni ser är det föreberett för en glasskiva på badkaret, kommer bli så tjusigt så. Sen ska det till ett galler för hålet in under badkaret, även om Wilma av någon anledning ska krypa in där minst en gång om dagen så blir det bättre med ett galler.

Japp, så är det med det. Den tokfina trasmattan kommer från Lagerhaus och är vävd av återvunna tyger och finns att köpa för det ypperliga priset på 99 riksdaler, den är 70×190 cm. Då vet ni.

Kommentera