Bus eller godis

20121031-200146.jpg

Jag fattar att jag bor i hus, för det är ju här jag bor liksom. Även om det fortfarande kan vara lite overkligt. Jag har t.ex. inte kommit in i det här med att det dels kommer barn och ska sälja saker och som nyss, ska be om bus eller godis.

Herrejävlar vad rädd jag blev. Trodde först att det var Jocke som kom hem, han har varit borta med jobbet i några dagar, men jag tyckte att han klampade onödigt mycket på trappen, fast tänkte att det ändå var han.

Sen slog det mig, Hallofuckingween, vilket hittepå. Hjärtklappning och ingen mamma eller pappa som jag kunde ropa på och som hade förberett för en sån här hokuspokus afton. Det vill säga köpt godis och frukt för att undvika busalternativet. Jag fick helt sonika ge bort min bästa chokladkaka och en halv påse chips, för några cash tänkte jag inte leta rätt på när det stod tre vampyrtjejer i hallen och busalternativet var inte att tänka på, med tanke på att jag redan hade hjärtklappning.

Nu överväger jag att släcka ner på undervåningen och gömma mig på övervåningen.
Tur att Jocke kom hem precis just nu.

Kommentera